LEÁNYFALU-n laktak, laknak, idejüket töltötték

LEÁNYFALU-n <a href="http://www.georeal.webzona.hu/lanyfalu">laktak, laknak, idejüket töltötték</a>
mintegy kétszáz neves személy ismertetőjét éri el a képre klikkelve

Duplacsavar és triplaszaltó,

és ... . Fokozhatnánk a végtelenségig, amivel a globalizmus gyűri maga alá a világot. Ezt a megjegyzésemet is valószínűleg becímkézi az összeesküvés-elméletek közé.

Megismétlem, mi indított arra, hogy a globális felmelegedésről, génmanipulációról írjak helyi érdeklődésű körökben. "Egy újságíró kislány ezt mondta, ezt mondatták be vele a közrádióban, a mínusz 20 fokos hidegben: kérik a lakosságot, hogy kevesebbet tüzeljenek fával, szénnel, hogy a szmogriadó ne narancs legyen." - vagyis velősebben: vagy gázzal fűtesz, vagy fagyj meg!

Még semmit nem tudtam ezen témák utcára kerüléséről, amikor alább Váci Mihályt idéztem "Nem elég a jóra vágyni, ... tenni, tenni kell." Vagy egy-két héttel korábban Platónt (szabadon): aki nem foglalkozik a társadalom problémáival, megérdemli sorsát. Megérdemli, hogy elkorcsosuljon gyermeke, unokája csak azért, hogy valakinek még több milliója legyen. Megérdemli, hogy az olaj-, gáz-, azaz szénhidrogén lobbi a legfondorlatosabb marketing húzásoktól kezdve, az európai vasúti szállítás kamionizálásán, az eltüntethetetlen műanyag szeméthalmokon át, a rablóháborúkig csavarja az ujja köré a világot, csak azért, hogy az ő üzlete múlja felül a többiét.

Mit tehet a hétköznapi ember? Nyitott szemmel jár. Elválasztja a szemet az ocsutól. Ezek vagyunk többen. Amiben ugyancsak többnek kellene lennünk, hagy aminek igazáról megbizonyosodtunk, azt híreszteljük. Nem a barátainknak! Hiszen ők is úgy gondolkodnak, ahogyan mi. Hanem azoknak, akik azt, hiszik, az az igaz, amit többször hallanak a hangosbemondóból. Alább, és a http://prokontraleanyfalun.blogspot.com/ lap legújabb bejegyzésében nagyon fontos bizonyító mellékleteket talál. Kérem, fordítson időt megismerésükre. És terjessze, terjessze az unalomig. Mert ha nem ezt tesszük, a hamisság hamarosan visszafordíthatatlanul árasztja el a világot.

Tóth Béla 2012.02.16.
Megjegyzés: a képet a http://uvszinhaz.co.rs/ -tól vettem kölcsön.