LEÁNYFALU-n laktak, laknak, idejüket töltötték

LEÁNYFALU-n <a href="http://www.georeal.webzona.hu/lanyfalu">laktak, laknak, idejüket töltötték</a>
mintegy kétszáz neves személy ismertetőjét éri el a képre klikkelve

Loszmann János polgármester jelölt

Szakszerű, dolgos, lakosságközpontú önkormányzatot ígért szombaton Loszmann János polgármester jelölt úr a bemutatkozóján. Szóban is, és a nem kevés lakossági kérdésre felelve is. Ide kattintva el tudja olvasni programját!

Ez az az önkormányzati stílus, amihez csatlakozni kívánok, és aminek érvényesülése érdekében nem akartam megosztani szavazataikat azzal, hogy fenntartom polgármesteri ambícióimat. Az is lehet, hogy idősebb korom miatt öt éven át már kevesebb hatékonysággal tudnám azt a feladatot ellátni. De esetlegesen az alpolgármesteri megbízatástól nem riadnék vissza, ahol a több oldalú szakmai ismereteim nagyobb hasznára lehetnének a falunak.

Aki követte közéleti megnyilvánulásaimat 1998-tól, tudja, hogy a kezdő mondat három célkitűzése jegyében dolgoztam, beszéltem, írtam, itt, ebben a blogban is. Ha megtisztelnek voksukkal, ismét munkámat tudom adni a közösségért. Hogy hogyan, ide kattintson!

Kedves Választó!
Ha ön mégis másik polgármester jelöltet választana, akkor az a tiszteletteljes javaslatom, hogy képviselőnek velem együtt Loszmann urat is válassza be. Ketten együtt nagyobb erővel tudjuk képviselni a szakszerűséget a korábbi gyakorlathoz képest a lobberek hangerejével szemben.

Dr. Tóth Béla 2014.09.19.