LEÁNYFALU-n laktak, laknak, idejüket töltötték

LEÁNYFALU-n <a href="http://www.georeal.webzona.hu/lanyfalu">laktak, laknak, idejüket töltötték</a>
mintegy kétszáz neves személy ismertetőjét éri el a képre klikkelve

Helyreigazítás helyett

Állítólag egy blogbejegyzésem sérti képviselőink becsületét. Újraolvasva sem találom bántónak azt a kemény hangvételű szövegezést. Nagyon kérem kedves olvasóimat, ismerőseiket is tájékoztassák arról, hogy a blog nem akarja bántani a nagy többségében hasznos, eredményes képviselői munkát, beleértve a polgármester úrét. Semmiképp nem akarta bántani a vallásos emberek hitgyakorlatát. Valaki félreértette, vagy félremagyarázta azt, amikor a közbeszerzési törvényt írtam körül közérthetőre fordítva. Illetve igyekeztem nyomatékosítani, hogy ezen törvény alkalmazása alól senki, semmikor nem kivételezett. Az idézett tényekről, információkról  nem én tehetek.

A kifogásolt 2011.08.29-i bejegyzésben bizonyítéknak belinkelt testületi ülési jegyzőkönyvet időközben eltávolították a helyéről, ezért azt onnan már nem, de innen le tudják tölteni. Ez a jegyzőkönyv regisztrálta a képviselők állásfoglalását a 2009.08.20-át követő betörés kapcsán felmerült pénzkezelési szabályzat megsértésének személyi felelősségéről.

A blogban alkalmazott, a szakirodalomban "kemény interjú"-ként tárgyalt stílus nem a testület minősítését célozza, hanem figyelemfelkeltés, és véleménynyilvánítás elérése érdekében van.

Tóth Béla 2011.10.06.

Részletesebb kifejtéshez klikk ide! Utolsó frissítés: 2011.10.11.