LEÁNYFALU-n laktak, laknak, idejüket töltötték

LEÁNYFALU-n <a href="http://www.georeal.webzona.hu/lanyfalu">laktak, laknak, idejüket töltötték</a>
mintegy kétszáz neves személy ismertetőjét éri el a képre klikkelve

Ami a nyomtatott médiákból kimaradt

Mindkét újságunk lehozta a "Művészeti ki kicsoda" listáját a leányfalui művészeinkről. Mély tisztelet mindenkinek, akinek alkotásai a közvélemény előtt megmérettek és figyelemre méltónak találtattak.

Szomorú viszont, ha az olyan mű, amely évtizedeken át tárolja a tudást a polcokon , hiányosan készül. Azt még csak lehetne magyarázni, hogy egy regionális adatgyűjtésben lehetnek helyi specialitásokból fakadó hiányosságok. De feltehetően valahol leányfalui forrást használtak fel a lista összeállításához, amiből első olvasatra Dörner György Érdemes művész, Fábri Sándor, író, humorista, Krause Annamária zongoraművész, tanár kimaradtak. Első olvasatra az is szembetűnő, hogy azonos politikai beállítottságúak.

Még szomorúbb, hogy mindkét, ugyancsak maradandó, helyi nyomtatott sajtó szó nélkül idézi hibásan az idegen forrást. Pedig az új központi újság a közmondás szerint még jól seper. Ha tartania kellene a laptulajdonos munkáltatói felügyeletétől, akkor talán az olvasó szerkesztő észrevenné ezt a leányfalusi számára égbekiáltó hibát. Különösen, hogy a lap megjelenése előtt, 13-án ezen az oldalon már jelent meg jelzés a problémáról. Node "Az önkormányzat nem üzlet!" - mondotta volt.

Tóth Béla 2011.10.22.
Megjegyzés: ezen honlap fejrészéből elérhető híres embereink listájára Krause Annamária zongoraművészt már régen szeretném felvenni, de az objektivitás érdekében magamtól csak olyanokat jrlentetek meg, akiknek nevéhez független internetes bemutatóját tudom hozzálinkelni. Vagy pedig az önkormányzattól kapok felhatalmazást titulusának szerepeltetéséről. Kérem, segítsenek valamelyik megerősítés elérésében. Valamint más, a listánkon még nem szereplő személy ajánlásában.