LEÁNYFALU-n laktak, laknak, idejüket töltötték

LEÁNYFALU-n <a href="http://www.georeal.webzona.hu/lanyfalu">laktak, laknak, idejüket töltötték</a>
mintegy kétszáz neves személy ismertetőjét éri el a képre klikkelve

Hol van a félelem ténye?

Az "Unióban" azt kürtölték szerte a világba, hogy Magyarországon félnek a zsidók, és sokan mások a kormánytól. Nincs sajtószabadság.
Csak így, ex cathedra!

Ezzel szemben menjen fel a facebookra, iwiw-re, keressen egy témát a Google-on. Meglátja, a kormányellenes politikai szövegekbôl legalább tizszer annyi jelenik meg, mint kormánypártiból. Akkor mi a baj a sajtószabadsággal? Kik félnek a kormánytól? Miközben a Fidesz fölényét nem tudják cáfolni. Sôt fû alatt bevallják, éppen az a félelmük alapja, hogy nem tudják kényük szerint rombolni az iránta érzett bizalmat.

Sokan nem látják, de milyen tényekkel találkozunk? Ennek a blognak az új bejegyzéseire a facebook-on hívom fel a figyelmet. Mostanában a helyzetbôl adódóan, és mert Leányfalu sorsa nem független az ország sorsától, politikainak nevezett írásokra. Ezek kivétel nélkül kormánypártiak. Nem azért zavartuk, zavarjuk el a magukat szocialistának, demokratának hazudozó kiskirályokat, szónokaikat, hogy ne adjunk legalább négy év esélyt azoknak, akiket egyszer már ugyanezek lejárattak. Csak egyetlen bizonytékot említenék. Pintér Sándort tíz évvel ezelôtt maffiavezérnek nevezték. Vajon a nyolc év alatt miért nem jelentették fel, csukatták börtönbe? Ami a nép elôtti kötelességük lett volna! Mert szemenszedett rágalom volt. De sokan elhitték, sok-sok hasonló rágalmazással, túlzással együtt.

Figyelem a blogom statisztikáját, és látszik. a most már csaknem havi kétezer látogatás döntô többsége a facebook cikkekbôl történô átklikkelésekbôl származik. Ha az írásaim nem érdekelnének ôket, nem klikkelnének át az általuk jól ismert címre, törölnének az ismerôseik közül. Ahogyan hétszázból öten meg is tették. Azonban elvétve klikkelnek a fecebook-on a "tetszik", vagy a "megosztom" gombokra. Miért? Mert félnek! A nevüket, személyüket nem merik felfedni. Igen bizony, a kormánnyal szimpatizálók félnek. Mitôl kellene félniük? Attól, hogy a nagyhangú önös- és idegenérdekûek a szájukra veszik, megrágalmazzák. Egészen Amerikáig, Európáig, a Világig harsogva, csak hogy bársonyszéküket egyesek visszakaparják, más egyesek megtartsák. A liberális demokráciában tilos ôket fékentartani, különben hogyan gyûrhetnék maguk alá a világot?

Találkozzunk délután!

Tóth Béla 2012.01. 21.

Megjegyzés: nem tudom kinek köszönhetem, de az utóbbi hetekben a facebook-on rendszeresen más megjelenésben látom, amit írtam, ha az adatlapomon kigyűjtve nézem hozzászólásaimat, és ha "kívülről, idegenként" nézem azt. Így nem biztos, hogy minden értelemzavaró hibát ki tudok javítani, hiszen külsőként kezelve messzire elkeverednek az anyagaim. Furcsamód azonnal, ahogy elküldtem.