LEÁNYFALU-n laktak, laknak, idejüket töltötték

LEÁNYFALU-n <a href="http://www.georeal.webzona.hu/lanyfalu">laktak, laknak, idejüket töltötték</a>
mintegy kétszáz neves személy ismertetőjét éri el a képre klikkelve

Dörner György európai rangja

Aki halgatta tegnap az Unio ülését - aki magyar, az megdöbbenve -, hallhatta, az uniós zöldek a nemzetközi nyilvánosság előtt nem átallanak megrágalmazni egy olyan személyt, akiről valószínűleg korábban soha nem is hallottak. Ez az Unio mai demokráciája. Ilyen megalapozatlan véleményekkel ítélnek meg egy nemzetet, avatkoznak bele szuverén dolgainkba. Konkrétan például azt követelve, hogy ne tegyen a  Magyar Nemzeti Bank elnöke esküt a magyar népnek.
Hogy ez nem újdonság, halgassák Petőfi szavait. vagy olvassák itt. "Mit nem beszél az a német" (német helyett tessék asszociálni). Nekünk még meg kellett tanulnunk. A Bánk bán szavait sem ártana többször felidézni.
Az MTI-nek azt a híranyagát, amiben Dörner nyilatkozott, a Google a sokadik lapon hozza egy általános keresés során, egy megyei napilapból idézve. Ez a globalista, internet demokrácia. Akinek több (vagy adófizetői) pénze van elvtelen hordószónokokat, klikkelőket megfizetni, annak a szava égig ér. 2011.12.15-én ezt nyilatkozta Dörner úr az MTI-nek: "Az, hogy engem ördögként festenek le, aljas dolog, az, hogy náci, nyilas, fasiszta színházról beszélnek, nemtelen rágalmazás" - hangoztatta Dörner György, kiemelve, hogy azokért az erkölcsi és egyéb károkért, amelyek emiatt az országot érik, támadóit tartja felelősnek. Ön találkozott a médiában ezzel a nyilatkozattal? A demokráciának nem része az ártatlanság vélelmének elve, alkalmazása? Több mint 2600 személy szava kevesebbet ér, mint néhány idegenérdekű újságíró, és az ellenérdekeltek által szított hordószónok rágalma? A náci jelképek mutogatása bűn, nácinak rágalmazni valakit, büntetlenül lehet? Ország, világ előtt? Meglehetősen egyoldalú igazságszolgáltatás.

Ideje belátnia a többségnek, ha hallgat, újra kisebbségben marad. Keményebben hangzik a régi mondás: "Bűnösök közt cinkos, aki hallgat". Aki csak tud, csatlakozzon a szombati "Békemenet Magyarországért" felvonuláshoz, vagy legalább az "Magyarország önrendelkezése és szuverenitása" petícióhoz.

Tóth Béla 2012.01.19. (Az aláhúzott szövegrészekre klikkelve az idézettek érhetők el.)