LEÁNYFALU-n laktak, laknak, idejüket töltötték

LEÁNYFALU-n <a href="http://www.georeal.webzona.hu/lanyfalu">laktak, laknak, idejüket töltötték</a>
mintegy kétszáz neves személy ismertetőjét éri el a képre klikkelve

Békemenet Magyarországért 21-én

"Szomszédunk", Óbuda, így szervezi lakóit:
"Civil szervezetek és közéleti szereplők Békemenetet hirdettek 2012. január 21-én szombaton délután 16 órára a budapesti Hősök terére, ahonnan a Békemenet az Országházig vonul. Kérnek minden magyart, aki szándékainkkal egyetért, akinek fontos Hazánk függetlensége és fölemelkedése, aki szentnek tartja a polgári demokrácia eszményeit, csatlakozzon hozzájuk és tartson velük!
Mi Óbudaiak, találkozzunk 2012. január 21-én szombaton 15 óra és 15.20 között a Szentlélek téren, a Szentháromság szobornál. Induljunk együtt a Békemenetre, fejezzük ki közösen a magyar demokráciába és Országunk jövőjébe vetett hitünket."

Érdemes a polgármesterük honlapját is megnézni, miként lehet a választóinak az akaratát hirdetni: http://busbalazs.hu/

Aki tud, csatlakozzon, és ezzel együtt - vagy legalább - írja alá ezt az internetes petíciót akkor is, ha nem minden szavával ért egyet. Mert ezen a portálon mellébeszélés nélkül látszik, milyen témának, milyen a támogatottsága, illetve szervezettsége. Kattintson a "Legnépszerűbb petciók" gombra és ítélje meg, mi a jelentése, ha magával és ismerőseivel együtt növeli az aláírók számát. http://www.peticiok.com/magyarorszag_onrendelkezese_es_szuverenitasa

"Azon bölcs embereknek, akik visszautasítják az államügyekben való részvételt, az a büntetése, hogy a buta emberek által kormányzott államban kell élniök." (Platón) (Menczer Erzsébet honlapjáról másolva)

Tóth Béla 2012.01.17.