LEÁNYFALU-n laktak, laknak, idejüket töltötték

LEÁNYFALU-n <a href="http://www.georeal.webzona.hu/lanyfalu">laktak, laknak, idejüket töltötték</a>
mintegy kétszáz neves személy ismertetőjét éri el a képre klikkelve

Agyonhallgatás, csúsztatások

jellemzik a tegnapi Élőlánc Magyarországért Mozgalom "El a kezekkel Magyarországtól" tüntetésével kapcsolatban a tudósítókat, mint általában mindenről, ami nem balliberális. Én három órán át próbáltam keresni ma reggel mértékadó riportot. Miközben a megmozdulást előzetesen a Magyarok Világszövetsége is támogatta.

A mellékelt képen lévő tömeget az MTI néhány száznak nevezte, és ezt szajkózták a többiek. Kivéve a mno.hu újságíróját, aki szerint csaknem 3000-en voltak ott. De a fotómelékletük már egyáltalán nem bizonyító erejű. És ezt az információt is nagyon nehéz volt a netről előbányászni. Netán "tégla" van az mno.hu szerkesztőségében? Vagy csak lusta volt a fotós kivárni a rendezvény kifejletét?

Köszönet azoknak a leányfaluiaknak, akik részt vettek a tüntetésen, de azoknak is akik a szervezésben közreműködtek.

Ezt a cikket azonban elsősorban azért teszem közzé, mert témája nagyon jól bizonyítja hogy a mai média az hatalom. Akinek a tulajdonában van a "sajtószabadság", annak a demokráciája lesz működőképes. Tehát reális információ szerzéséhez az általam korábban írottak szerint széleskörűen szükséges tájékozódni. Ha módunk van rá, véleményünket nem szabad véka alá rejteni, különben az semennyire sem fog érvényesülni, és így kerül újra felülre a kissebség.

Tóth Béla 2012.01.15.

Megjegyzés: a valós támogatottságra jellemzô, hogy ezen a portálon: www.peticiok.com az alig ötnapos aláírásgyûjtés 13000 fô fölötti csatlakozóval a magyar lista második helyén áll. Az elsô és harmadik helyen álló témákat hónapokkal ezelôtt indították.
Csatlakozni most sem késô, rendezvények továbbra is szervezôdnek a témában.

Tóth Béla 2012.01.16.