LEÁNYFALU-n laktak, laknak, idejüket töltötték

LEÁNYFALU-n <a href="http://www.georeal.webzona.hu/lanyfalu">laktak, laknak, idejüket töltötték</a>
mintegy kétszáz neves személy ismertetőjét éri el a képre klikkelve

... kitenném a táblát - MEGTELT

Olvassa nekünk Dörner György Karinthy Ferenc "Víz" című írásából az alábbi klip végén.

Kicsivel dél előtt mentem most vasárnap az alvégről a CBA-ba. De csak a Karinthy, Marschalkó, Gundel házakig az országúton, mert megúnva az araszolást a Malomhegyi - Mátyás király utcán át az oszlop elé kerültem. A nagy emelkedő ellenére kevésbé terhelve így a környezetünket. Ha már a korszerű forgalomszabályozás ilyen jó sorsot hozott ránk.
A Szendrei Júlia - Gyulai Pál utcai hídnál is látom, hogy ameddig a szem ellát, a strandhoz parkoló személygépkocsikkal van tele minden. Mint ahogy "a jó bornak nem kell cégér", a jó vakáció időben a strandnak sem kell a marketing. Isten tartsa meg a jó szokását vendégeinknek. Egyszer talán elérjük, hogy segítségükkel kevésbé fog  nőni a helyi adónk. Akik berzenkednek a hangosabb forgalomtól, tegyék be a büdzsébe a forgalom hozadékát. Vagy éppen ezért nem fontos, hogy nyereséges legyen a strand!? A nagyszámú középosztálybeliektől?

Jut eszembe! A napokban találkoztam a Szent Klára Patikánk segítségével egy cikkel "Napozzunk a melanoma ellen" címen (klikk ide!), ami arról számol be, hogy az ésszel történő napozás nem okoz bőrrákot. Csak a rendszertelenség, és az ebből fakadó leégés. Lehetséges, hogy itt meg a kozmetikai ipar űzi a "Globális csalást"? (Klikk ide!)

Tóth Béla 2012.06.17.