LEÁNYFALU-n laktak, laknak, idejüket töltötték

LEÁNYFALU-n <a href="http://www.georeal.webzona.hu/lanyfalu">laktak, laknak, idejüket töltötték</a>
mintegy kétszáz neves személy ismertetőjét éri el a képre klikkelve

Libikóka politika

Pontosabban libikókázó politikusok
A fővárosi "közgyűlés nagyrészt polgármesterekből fog állni, nem pártlistákról bejutott képviselőkből, így a munka kevésbé pártpolitikai alapon szerveződik. Ezt helyesnek nevezte," - Kocsis Máté az mno.hu "Így csökkentené a pártpolitizálást Kocsis Máté" című cikkében.
Még meg el sem ült a kampány visszhangja, máris nem lett fontos a "Csak a Fidesz!" csatakiáltás? Máris helyreálltak a megpolitizált agytekervények?
Nekünk Leányfalun pedig itt az eredménye. További öt évig küszködhetünk azzal a műemlékvédelmi szakmérnökkel, (volt?) településfejlesztési tanácsnokkal, akinek kiemelkedő szerepe volt a milliárdos értékű Sorg-villa és telke leértékelésében és a vele való 8 évig tartó semmittevésben.


Szentendrén pedig visszaszavazták azt a csapatot, aki elengedett a "kitudjamiért fontos" vállalkozónak 580 milliós tartozást. Termeltette a rezsicsökkentési törekvések ellenére a fűtőmű ráfizetését.
"Következmények nélküli ország vagyunk" - mondta dr. Bogár László

Dr. Tóth Béla 2014.10.16.

Nincs is igaza Bogár doktornak! Itt a következmény: a lakosság nyomására, a megkérdőjelezhetően gazdálkodó volt polgármester helyet újat jelölt, választatott meg a Fidesz.
A régit pedig eltette (2014.10.31.) komisszárnak - stílszerűen - a Budapesti Gazdasági Főiskolára
 

Dr. Tóth Béla 2014.11.02.