LEÁNYFALU-n laktak, laknak, idejüket töltötték

LEÁNYFALU-n <a href="http://www.georeal.webzona.hu/lanyfalu">laktak, laknak, idejüket töltötték</a>
mintegy kétszáz neves személy ismertetőjét éri el a képre klikkelve

Nem zörög a haraszt, ...

"Az ÁSZ tavaly aprólékosan átvizsgálta az önkormányzatok működését, 1117 javaslatot tett le az asztalra a hatékonyabb működésért," – mondta az Állami Szemvevőszék (ÁSZ) elnöke. Idézet az mno.hu-ból (klikk ide!).

Végre lesz már üzleti terve a strandunknak? Hogy ez miért kérdés, korábban többször megírtam, melyekből egy-kettő;
2011.06. Miért kellene üzleti terv a strandon?
2011.05. Tulajdonosi szemmel a strand kérdéseiről
2012.09. Hogyan dolgozott fürdőigazgató?


"2009 és 2010 között 20 hónapig nem volt törvényes felügyelet az önkormányzatok fölött, így lazult a jogkövető magatartás,"
Ezért is írhattam 2011-ben - "Jobban már nem adósodhatunk el." (klikk ide!). Beszélhettünk továbbá arról "Hol rontottuk el?" (klikk ide!) "Az önkormányzatoknak most például egy-egy beruházás előtt komoly kockázatkezelést kell végezniük, ami korábban nem volt jellemző,"

Kár, hogy a mai napig nem támaszkodhattunk hiteles forrásra a kedvezőtlen tapasztalataink megerősítéséhez. Így mi, azok lettünk az örök elégedetlenkedők, akik szóvá tettük a látható hibákat.

Ma már "intézményesen védetté válhatnak a korrupció rendszerszerű kockázatától" – hangsúlyozta a Ma reggelben (2013. december 6.) az Állami Számvevőszék elnöke. Amiben a feltételes mód igencsak szükségszerű (lehet)! Ha itthonról nincs is friss információm, de a szomszédban (lehet) "A Fidesz Hagyó Miklósa" (klikk ide!)  , akinek érdekszférája nálunk is letette kézjegyét.

Tóth Béla 2013.12.07.